colaj1.jpg
SERIGRAFIE

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care se realizează masca.

Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita)

Serigrafie tricouri: de la 1 la 8 culori sau policromie

Produsele cu personalizare prin serigrafie nu se fierb, nu se spala cu clor / inalbitori si se calca pe dos sau acoperite cu alta panza.

Nu recomandam serigrafie pe produse scumpe ( jachete, tricouri polo, genti laptop, trolere ) pe produse improprii ( articole fleece / polar, prosoape ) sau in anumite pozitionari ( pe cusaturi - in special la sepci sau jachete matlasate - sau pe suprafete care nu sunt plane )

Recomandam personalizare prin serigrafie pe produse relativ ieftine, in cantitati de peste 100 bucati : tricouri, sepci, jachete ploaie, mape conferinta, genti simpozion, rucsaci, umbrele etc.

Informatii necesare pentru oferta de pret :
  • cantitate
  • numar de culori
  • dimensiune serigrafie
  • detalii suport ( material, culoare, pozitionare )
Informatii necesare pentru lansarea comenzii :
  • sigla dorita in format vectorizat ( .cdr, .ai )
serigrafie_400.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one